Servicii de infrumusetare

Tratarea personalizata prin colorare a parului cu produse organice certificate Submenu

Tratarea personalizata prin colorare a parului cu produse organice certificate

 


Va invitam sa descoperiti un nou concept în Constanta pentru ingrijirea porotectiva la nivel profesional .

„Frumusete Organica Certificata”🌿🌿🌿

Anita Beauty va ofera alternative organice profesionale de colorare si ingrijire fara a va pune in pericol SANATATEA🌿eliminand in totalitate absorbtia si sensibilizarea scalpului si a parului cu ingrediente chimice agresive si alergene precum amoniacul , PPD ( parafenilendiamina), resorcinolul , sulfatii ( SLS/sodium lauril sulphate) , uleiuri minerale , derivati din petrol PPG, etilenoxid, NAOH ( cauza retezarii parului), 1-4 dioxane si mai ales conservantii care elibereaza formaldehida!

Iata cateva motive pentru care merita atentia acordata ” Achizitiilor Responsabile „🌿 atunci cand alegem un produs de ingrijire, colorare sau asa zisele ” tratamente minune” dar care sunt in fapt adevarate „bombe chimice”!

Chiar daca avem deja semnale alarmante din partea organismului ( apar alergiile, dermatitele , caderea parului , ingrasarea, subtierea scalpului si firului de par, etc) de cele mai multe ori ignoram sau incercam solutii nu tocmai potrivite inlocuind produsele dar neeliminand cauza!

Adevarata cauza a afectiunilor scalpului precum caderea parului, excesul de sebuum( ingrasarea parului), descuamarea, matreata grasa sau uscata , dermatitele … nu este alta decat AGRESIUNEA scalpului cu ingrediente chimice alergene si toxice , care prin acumulare sensibilizeaza scalpul , dezechilibreaza ph-ul ducand la descuamarea scalpului si subtierea firului de par, devenit astfel vulnerabil pentru acumularea de bacterii / ciuperci care apoi intretin matreata sau dermatitele pe termen nelimitat!

EXISTA SOLUTII!?

Fara chimicale! Folosind produse profesionale cu adevara organice. Cu peste 70% ingrediente organice certificate, se regenereaza scalpul si firul de par, agentii de curatare fiind blanzi faciali pe baza de lipide si aminoacizi , efectele de remediere a sanatatii scalpului si parului fiind rapide si pe termen lung! Desigur tratamentele se personalizeaza pentru fiecare tip de problema sau scalp pe baza scanarii acestuia cu microscopul DINO LITE!
Conceptul nostru are la baza PREVENTIA, PROTECTIA si TRATAMENTUL fie prin COLORARE fie prin INGRIJIRE personalizata , fie prin TRATAMENTE de Cosmetica Capilara avansate si permanente.

EDUCAREA prin informatie la nivel profesional al consumatorilor ADERAREA LA CONCEPTUL ECOSUSTENABIL si IMPOTRIVA TESTARII PE ANIMALE 💚!
Singurele produse din Romania brandurile organice NATULIQUE , MASTEY si DERMORGANIC pentru ingrijire profesionala certificate ECOCERT, USDA Organic si Gree Salon fac parte din conceptul de „Frumusete Organica Certificata”.

Pentru mai multe informatii vizitati ANITA BEAUTY GREEN SALON CONSTANTA