Servicii de infrumusetare

HAIR BOTOX cu KERATINA - TRATAMENT DE REPARARE SI INDREPTARE A PARULUI DEGRADAT Submenu

HAIR BOTOX cu KERATINA – TRATAMENT DE REPARARE SI INDREPTARE A PARULUI DEGRADAT

Ce este Hair Botox, si cum te ajuta pentru a-ti mentine un look de invidiat!

Hair botox: este un tratament hidronutritional, de asemenea este si un tratament ANTI-AGE (anti-imbatranire), oferind stralucire si catifelare firului de par. Mai mult decat atat, Hair Botox este un tratament permanent de intreptare a parului cu efecte de pana la 6 luni. Spre deosebire de tramanetele cu Ketatina (braziliene, japoneze, etc) care nu ajuta la refacera firului de par si nu se pot realiza decat daca anumite conditii sunt indeplinite (parul nu trebuie sa fie vopsit, suvitat, decolorat, etc), Hair Botox este un tratament fara reactii chimice ce are la baza ingredienti naturali – Keratina, Botox si Amino acizi – in concentratii mari, care poate fi aplicat in repetari multiple, pe toata lungimea firului de par, la intervale scurte de timp.

Diferenta in modul de actiune a tratamentelor cu Keratina si Hair Botox este data de modul in care tija firului de par (portiunea libera a firului de par) este alcatuita. Tija firului de par este alcatuita din celule keratinizate dispuse in 3 straturi concentrice: cuticula, corticula si medula (de la exterior spre interior).
In timp ce Keratina actioneaza doar la nivelul cuticulei, unde imbraca firul de par si il sigileaza la exterior, Botoxul actioneaza la nivelul celui de al doilea strat al firului de par unde, datorita ingredientilor pe baza de oxigeni, actioneaza pentru a regenera firul de par din interior, imbracandu-l la exterior in polimeri. Astel ii reda parului rezistenta, naturalete, finete si stralucire.

Cand este recomandat acest tratament:
Cand parul este deshidratat si fara luciu;cand parul este desfibrat (despicat), subtire sau ars de vopseluri;dupa tratamentul cu keratina al parului, tratamentul botox vine in completare pentru a realiza o mai buna hidratare;tratamentul hair botox este recomandat dupa vopsiri repetate sau decolorari;este indicat persoanelor cu par foarte sensibil.Rezultate tratament hair botox:reconstruieste firul de parprevine caderea si rupere paruluireda stralucirea si finetea naturalacresterea volumuluiindreptarea firului de par cu efecte de pana la 6 luni

Pentru un par mai sanatos si mai stralucitor, tratamentul botox este raspunsul. Puteti beneficia de revolutionarul tratament pentru par HAIR BOTOX in salonul nostru de infrumusetare.581895_982798845126090_2578209602576118737_n