Servicii de infrumusetare

Extensii din par natural 100% Submenu

Extensii din par natural 100%

Se stie ca parul unei femei este considerat unul dintre atuurile principale de seductie.
Coafura poate atrage multe priviri, imposibil de obtinut in alt mod.
Din pacate, parul nostru nu este asa cum am visa: praful, poluarea orasului au un efect negativ asupra parului nostru, ar trebui sa asteptam mult timp, chiar ani de zile……il vrem lung si voluminos, in schimb el nu este asa.
Acum putem opta pentru un joc de culoare si contraste, lungime si volumul dorit aplicand extensiile de par de diferite tipuri.
Multumita tehnicii de aplicare ale extensiilor, azi, orice femeie poate avea parul la care a visat in doar cateva ore.
Pentru toate tipurile de extensii parul este natural, atat de natural incat nu se va observa nici un fel de diferenta intre parul dumneavoastra si extensii, fiind posibila vopsirea, coafarea si spalarea lor, spre deosebire de cele sintetice care au aspect de par de papusa nefiind posibila vopsirea si aranjarea lor.
Costurile pentru obtinerea si aplicarea extensiilor sunt mici, in comparatie cu efectele pe care acestea le ofera.
AICI AVETI TIPURIILE DE EXTENSII:
EXTENSII CU BANDA MEDICALA DUBLU ADEZIVA 
EXTENSII NAIL-TIP cunoscute si sub numele de extensii cu CHERATINA
EXTENSII STICK-TIP cunoscute ca si extensii cu micro-ring nano-ring sau cu INELE
EXTENSII CLIP-ON cunoscute ca si extenstensii cu clips.
–  De cele mai multe ori, cand auziti de extensii se spun tot felul de lucruri neplacute………….Cum ca te-ar lasa cheala, ca ti s-ar taia parul, ca trebuie sa te speli doar la coafor sau ca nu poti folosi decat produse profesionale…e.t.c.
                – Ceea ce nimeni nu spune, sau putine persoane cunosc, este faptul ca exista fete care au extensii si nu doar cateva, ci un nr mare de extensii care UIMITOR: SE SPALA SINGURE, SE PIAPTANA CU PERIE DIN PAR NATURAL, FOLOSESC PRODUSE NU FOARTE SCUMPE DAR BUNE  si foarte benefice parului, si culmea le mai si tin extensiile cate 5-6 luni.
Cateva sfaturi utile pentru mentinerea extensiilor:
                 – Pieptanarea extensiilor este indicat sa se faca cu un piepten cu dintii rari si gros ( un piepten mare) dar cel mai indicat este sa folositi o perie mare cu par natural.  Daca ati incurcat extensiile dupa ce le-ati spalat este recomandat sa incepeti sa le descurcati dupa uscarea partiala a parului de la varfuri in sus spre radacina tinand de extensii in acelasi timp pentru a nu exista riscul desprinderii.
      – Nu uscati parul prin frecarea excesiva, doar tamponand cu prosopul si apoi lasati-l sa se usuce natural.
      – Seara la culcare prindeti-l in coada, nu foarte strans, o coada libera, sau eventual impletit usor.
      – Pentru ca parul sa para mult mai voluminos este indicat sa fie coafat cu peria si feonul inainte de a-l indrepta cu  placa. Folosind doar placa il face sa arate mult mai subtire si fara volum.
      – Este indicat ca atunci cand vreti sa va aplicati extensii acestea sa fie aplicate de o persoana specializata deoarece daca nu sunt aplicate corect cand parul creste exista riscul de a se incurca cu parul dumneavoastra.

Write a comment