Servicii de infrumusetare

Manichiura- pedichiura si constructie unghii false Submenu

Manichiura- pedichiura si constructie unghii false

Tehnicile de aplicare a gelului sau acrilului pentru construirea unghiei sunt foarte dorite, deoarece fac mana sa fie mai frumoasa. Se spune ca mana arata varsta unei persoane si cat de mult se ingrijeste. Manichiura S.P.A. se recomanda doamnelor care doresc sa se pastreze tinere. Datorita unor procedee noi care ajuta la incetinirea procesului de imbatranire a mainii, la catifelarea lor, manichiura S.P.A se diferentiaza de 

 1. manichiura clasica. Cu ajutorul cremelor, uleiurilor, scrabului, serului si nu in ultimul rand a masajului de relaxare, pielea mainilor si a picioarelor se va mentine mereu tanara. Pentru a avea o pedichiura si manichiura ideala va oferim un serviciu complet, alintandu-va cu produse S.P.A. si parafina. Mainile si picioarele dumneavoastra vor beneficia de un tratament special devenind catifelate si fine. Daca doriti un model special, va recomandam AQUADESIGN si atunci va veti incadra in noile tendinte. Aceste modele sunt unice si deosebite. Daca vreti sa va schimbati culorile unghiilor si sa fiti in trend, va punem la dispozitie o paleta larga de culori din gama JESSICA, PEGGY SAGE, IBD, ORLY, SELLAC, CND sau OPI. De asemenea, va oferim modele deosebite 3D executate manual intr-o gama larga de culori acrilice si/sau gel.
 2. Constructia unghiilor false cu acril sau gel este realizata de nails-stilisti pregatiti sa va ofere unghiile pe care le doriti.
  De asemenea, va oferim modele deosebite 3D executate manual intr-o gama larga de culori acrilice si/sau gel.
 3. Tuturor femeilor si nu numai, le place cum arata o mana ingrijita cu unghii mari si frumos lacuite sau pictate. Dar, din pacate, nu toate putem avea unghii naturale mari.
  Anita va vine in ajutor cu noua tehnica de constructie din acril sau gel!
  Folosind tehnica constructie a unghiilor false si avand o experienta  in domeniu (incepand cu anul 2003), perceptia de unghie falsa dispare, aspectul fiind foarte natural.
  Constructia unghiilor false cu acril sau gel se poate realiza in maximum 2 ore; in functie de cresterea unghiilor naturale, intretinerea se face la aproximativ trei saptamani.
 4. Deoarece tot v-am obisnuit cu noutati, iar voi, dragele noastre, vreti o schimbare de look in permanenta, va informam ca tehnologia evolueaza aducandu-ne noi concepte iar ultimul racnet in manichiura sunt culorile permanente termocrome pentru unghii naturale sau tehnice. Functie de temperatura ambientala, culorile se modifica rapid de la cald la rece in nuante diferite, fie degradeuri fie de la gri la roz. Astfel vom avea culori diferite, evidente si spectaculoase in acelasi timp. Rezistenta acestora este de 14 zile , nu afecteaza unghia naturala, se indeparteaza cu acetona si avem un look deosebit si variat pe parcursul aceleasi zile. Ca sa va facem o zi extraordinara, va anuntam ca cel mai hot trend al sezonului este manichiura „caviar”. Caviarul a fost mereu o expresie a luxului si a exorbitantei in lumea culinara. Aceasta delicatesa s-a mutat acum pe unghiile fashionistelor din lumea intreaga transformandu-se in cel mai stylish tip de manichiura. Ocaziile deosebite din viata dumneavoastra pot fi stralucitoare cu acest tip de manichiura. Auriul, argintiul si negrul exceleaza in cerinte.Daca le doriti pe o perioada mai lunga de timp pe unghii, pot fi combinate cu succes in culorile permanente astfel rezistand 14 zile. 
 5.  

  manichiura pedichiura by Anita

  Serviciile traditionale pentru manichiura-pedichiura, alternate cu tehnicile noi de ingrijire ale mainilor sau picioarelor, dau rezultate foarte bune tuturor doamnelor si domnilor care accepta provocarea de a incerca si ceva nou in materie de ingrijire a mainilor, picioarelor si nu in ultimul rand al unghiilor. Vreti sa va schimbati culorile unghiilor, sa fiti in trend? Atunci va punem la dispozitie o paleta larga de culori de la  JESSICA, PEGGY SAGE, IBD, ORLY, SELLAC, CND sau OPI.

Write a comment